- FORRETTER –
1. BEIJING SUPPE Kr. 59 Fyldig, syrlig og skarp suppe med kyllingkraft, kyllingkjøtt og grønnsaker. (SY, EG)
4. TOM YUM KUNG Kr. 69
Sterk og syrlig suppe tilberedt på thailandsk vis, med bl.a. kongereker, kaffir-lime blader, sitrongress, galangal, limsaft, fiskesaus og kokosmelk. (SY, MK, FK)
5. TOM YUM KAI Kr. 69 Kyllingsuppe tilberedt på thailandsk vis av oppskåret kyllingbryst i kokosmelk, kaffir-lime blader og sitrongress. (SY, MK, FK)
6. STEKT VÅRRULL Kr. 69 Fylt med oksekjøtt og strimlet grønnsaker servert med salat og en søt chilisaus. (G, SY)
7. STEKTE MINI-VÅRRULLER VEGETAR Kr. 69
Fylt med strimlet grønnsaker. servert med salat og en søt chilisaus. (G, SY)
- HOVEDRETTER –
CHOPSUEY Saftig kjøtt marineres og wokes med løk, vannkastanjer, strimlet gulrot, babymais, kinakål og bambusskudd. (SY, EG) - Kylling (nr. 39) Kr. 179 - Svinefilet (nr. 34) Kr. 189 - Biff (nr.23) Kr. 189 - Kongereker, oksefilet, svinekjøtt, kylling (nr.31) Kr. 199
SZECHUAN MED HVITLØK Marinert kjøtt wokes med forskjellige grønnsaker, med mørk soyasaus og hvitløk (SY, EG) - Kylling (nr. 44) Kr. 179 - Svinefilet (nr. 37) Kr. 189 - Biff (nr.29) Kr. 189 - And (nr.49) Kr. 249
WOKE CASHEWNØTTER Kjøttet marineres og wokes med løk, brokkoli, strimlet gulrot, bambusskudd, babymais, vannkastanjer og chili bønnesaus. Helt til slutt toppes det med cashewnøtter. (SY, EG, NØ)
- Kylling (nr. 41) Kr. 189 - Svinefilet (nr. 35) Kr. 189 - Kongereker (nr.57) Kr. 189
KAENG PHET Kylling i rød karripasta, tilberedt på thailandsk vis. Grønnsakene består av bl.a. av bambusskudd, brekkebønner, babymais, kaffirlimeblad og kokosmelk. (SY, EG, MK, FK)
- Kai = kylling (nr. 47) Kr. 189 - Kung = Scampi (nr. 60) Kr. 189
FRITYRSTEKT I SØTSUR SAUS Sesampanert og fritert. Serveres med sursøtsaus, gulrot, ananas, vannkastanjer
og babymais. (SY, SD, SEM)
- Kylling (nr. 43) Kr. 189 - Svinefilet (nr. 36) Kr. 189 - Kongereker (nr.58) Kr. 189
27. KINESISK STRIMLER PEPPERBIFF MED LØK Kr. 189 Retten wokes med grovmalt pepper, biff, løk og gulrot. (SY, EG)
33. GONG CIO AO JO SI Kr. 189 En av spesialitetene fra Szechuan. Finstrimlet okseytrefilet, som blir tørrstekt. Servers med løk, paprika, gulrot og den klassiske Szechuan eddiksaus. (G, SY, EG)
40. KYLLING I KARRI SAUS Kr. 179 Kjøttet marineres og wokes med løk, brokkoli, strimlet gulrot, bambusskudd, bambusskudd, babymais og vannkastanjer i karri saus. (SY, EG)
45. KYLLING I GONG BAO SAUS (sursøt og sterk) Kr. 189 Gong bao er navn på en kinesisk suas, sausen er basert chili og sursøt suas. Kyllingen wokes med vannkastanjer, ananas, gulrøtter, løk, paprika og babymais, før den trekkes i Gong bao sausen. Helt til slutt toppes retten med cashewnøtter. (SY, EG, NØ)
51. KYLLING SATAY Kr. 179 Saftige kyllingkjøttbiter på spyd serveres med salat og Satay saus (Peanøttsaus). (G, SY, EG, SEM, NØ)
66. BIFFSNADDER Kr. 229 Saftige stykker av indrefilet med pommes frites, salat og bearnaisesaus (G)
79. INDREFILET PÅ KINESISK VIS MED HONNINGPEPPER SAUS Kr. 259 Marinert indrefilet av okse i tynne skiver, wokstekt på kantonesisk vis. Serveres med paprika, aspargesbønner, løk og babymais i en saus som er laget av honning og sort pepper. (SY, EG, MK, SEM)
90. STEKT RIS ASIAN STYLE Kr. 189 Stekt ris med egg, reker, kylling, skinker og grønnsaker. (EG, SD)
92. STEKT NUDLER MED BIFF OG GRØNNSAKER Kr. 189 Stekte nudler med biffkjøtt og grønnsaker. (SY, EG)
94. STEKT NUDLER MED KYLLING OG GRØNNSAKER Kr. 189 Stekte nudler med kylling og grønnsaker. (SY, EG)
- KOMBINASJONSMENY–
(Kombinasjonsmeny til minst 2 personer)
A: EN KLASSIKS KOMBINASJON Kr. 229 - Vårrull - Kongereker med chilibønnesaus og cashewnøtter - Sesampanert/frityrstekt kylling i sursøtsaus - Biff med brokkoli - Frityrstekt banan med is - Kaffe / Te
B: DEN NYANSERTE Kr. 229 - Vårrull - Innbakt svinefilet i sursøt saus - Keng Phet Gai, kylling i rød karri, tilberedt på thailandsk vis (sterk) - Biff á la szechuan med hvitløk (sterk) - Brownies oreo krem med sorbet - Kaffe / Te
Allergier i kombinasjonsmenyene: SY, EG, NØ, G, FK, SD, BD, SEM, MK
- BARNEMENY–
043. FRITYRSTEKT KYLLING I SURSØT SAUS Kr. 79 Kylling blir sesampanert og fritert. Serveres med sursøtsaus, gulrot, ananas, vannkastanjer og babymais. (SY, EG, G, SEM)
72. KYLLINGNUGGETS MED POMMES FRITES Kr. 69 (G)
77.POMMES FRITES Kr. 69 (G)
- DESSERT–
99. BROWNIE Kr. 69 Serveres med krem, Oreo og sorbet. (G, EG, MK, PN – Kan inneholde spor av nøtter)
95. FRITYRSTEKT BANAN MED IS Kr. 79 Bananen blir først frityrstekt, før de forsiktig dyppes i sirup. Serveres med vanilje-is. (G, MK, kan inneholde spor av nøtter)
97. VARM EPLEKAKE Kr. 79 Serves med vanilje-is og krem. (G, MK, EG, kan inneholde spor av nøtter)
104. IS Kr. 49 To kuler premium is (ME)
Spør i restauranten for komplett allergenoversikt