Marco Polo Restaurant  serverer både kinesisk, thailandsk og tradisjonell norsk mat. Vårt kjøkken benytter kun friske råvarer, hvitløk, chili, asiatiske krydder, m.m. Alle retter tilberedes på tradisjonelt vis for å gi dere den fargerike, friske og eksotiske smaken.

Vi er stolte over å kunne tilby våre gjester en reise inn til asiatisk matkultur.
Siden 2004 har vi holdt til i hjertet av Arendal, i Havnegaten 8, mellom Pollen og Torvet. 

---
Vår historie startet den 01.11.2004. Det var da vi overtok Marco Polo Restaurant.
For å markere overgangen ble navnet på restauranten endret til Marco Polo East AS av oss i Brønnøysundregistrene (offisielt). Vi kalles likevel fremdeles for "Marco Polo". 

I 2004 var restauranten preget av rolige dager. Det skulle ikke ta for lang tid før våre lokaler fylte seg opp. Vårt mål om å yte kvalitet og kvantitet skapte vekst. 

Vi hadde en pause i perioden mellom 01.09.2013 frem til 31.08.2014, hvor vi solgte restaurantdriften til nye eiere. Vi beklager for de ulemper dere har opplevd i forbindelse med dette. I løpet av denne perioden fikk vi mange henvendelser og forespørsler om å ta tilbake driften av restauranten fra stamgjestene våre. Dette bestemte vi oss selvsagt for å gjøre. Både fordi vi elsker det vi holder på med, men også fordi vi ikke aktet å se at de gode verdiene og matkulturen i restauranten skulle forsvinne.

I dag er vi svært takknemlige for at vi har gjester som kommer om og om igjen. 

Hjertelig velkommen til oss for et herlig, smaksrikt og velfortjent måltid. Vi håper ditt måltid vil glede både mage og sinn!