- OKSEFILET -
23. Symbol for kina mat; BIFF CHOPSUEY Kr. 179
Kjøttet marineres og wokes med mer enn 7 forskjellige grønnsaker.
(SY, EG)
24. BIFF MED BROKKOLI Kr. 179
For dere som liker brokkoli.
(SY, EG)
25. BIFF MED BAMBUSSKUDD OG SJAMPINJONG Kr. 179
For dere som er glad i bambusskudd og sjampinjong.
(SY, EG)
26. BIFF I KARRI SAUS Kr. 179
Kjøttet marineres og wokes med løk, brokkoli, strimlet gulrot,
bambusskudd, babymais, og vannkastanjer i karri saus.
(SY, EG)
27. KINESISK STRIMLER PEPPERBIFF MED LØK Kr. 189
Retten wokes med grovmalt pepper, biff, løk og gulrot.
(SY, EG)
29. BIFF Á LA SZECHUAN MED HVITLØK (Hot) Kr. 189
Biff wokes med forskjellige grønnsaker, chili bønnsaus, mørk soyasaus og hvitløk.
(SY, EG)
30. PHANAENG NEUA (Hot) Kr. 199
Wok- stekt oksefilet i grønn karri tilberedt på thailandsk vis,
med bl.a. phanaeng karripasta, kaffirlimeblad, brekkebønner og kokosmelk.
(SY, EG, MK, FK)
78. Massamen Neua (Hot) - Nyhet! Kr. 189
Wok-stekt oksefilet i massamen karri tilbredt på thailandsk vis.
Toppes med peanøtter.
(SY, EG, MK, FK, NØ)
79. Indrefilet på kinesisk vis med honning pepper saus - nyhet! Kr. 259
Marinert indrefilet av okse i tynne skiver, wokstekt på kantonesisk vis.
Serveres med paprika, aspargesbønner, løk og babymais i en saus som er
laget av honning og sort pepper.
(SY, EG, MK, SEM)
31. CHOPSUEY Á LA KINA Kr. 199
En blanding av kongereker, oksefilet, svinekjøtt, kylling og grønnsaker i soyasaus.
(SY, EG, SD)
32. CHOPSUEY Á LA KINA POT Kr. 239
Denne retten serveres i ildfast form.
Under lokket vil du finne kongereker, kamskjell, oksefilet, svinekjøtt, kylling og grønnsaker
(SY, EG, SD, BD, G)
33. GONG CIO AO JO SI Kr. 179
En av spesialitetene fra Szechuan. Finstrimlet okseytrefilet, som blir tørrstekt.
Servers med løk, paprika, gulrot og den klassiske Szechuan eddiksaus.
(G, SY, EG)