- SVINEKJØTT -
34. SVINEFILET CHOPSUEY Kr. 189
Kjøttet marineres og wokes med mer enn 7 forskjellige grønnsaker.
(SY, EG)
35. SVINEFILET MED CASHEWNØTTER Kr. 189
Kjøttet marineres og wokes med løk, brokkoli, strimlet gulrot, bambusskudd,
babymais, vannkastanjer og chili bønnesaus. Helt til slutt toppes det med cashewnøtter.
(SY, EG, NØ)
36. INNBAKT SVINEFILET I SURSØT SAUS Kr. 189
Panert svinefilet friteres og surres i sursøt saus.
(EG, G)
37. SVINEFILET Á LA SZECHUAN MED HVITLØK Kr. 189
Svinefilet wokes med forskjellige grønnsaker, med mørk soyasaus og hvitløk.
(SY, EG)
38. KAENG PHET MOO Kr. 199
Svinekjøtt i rød karripasta, tilberedt på thailandsk vis med bl.a. bambusskudd,
brekkbønner og kokosmelk.
(EG, MK, FK)
83. SPARE-RIBS MED PEPPER OG SALT Kr. 199
(SY, G)
84. SPARE-RIBS MED SØT- CHILLI SAUS Kr. 199
(SY, G)
86. Biff, kylling, Svinefilet og kongereker med BLACK BEAN saus og forskjellig grønnsaker Kr. 199
(SY, EG, SK)