- SVINEKJØTT -

                                                     

        34. SVINEFILET CHOPSUEY                                                                                                                              Kr. 159
        Kjøttet marineres og wokes med mer enn 7 forskjellige grønnsaker.
        (SY, EG)

        35. SVINEFILET MED CASHEWNØTTER                                                                                                        Kr. 169
        Kjøttet marineres og wokes med løk, brokkoli, strimlet gulrot, bambusskudd,
        babymais, vannkastanjer og chili bønnesaus. Helt til slutt toppes det med cashewnøtter. 
        (SY, EG, NØ)

        36. INNBAKT SVINEFILET I SURSØT SAUS                                                                                                    Kr. 159
        Panert svinefilet friteres og surres i sursøt saus.
        (EG, G)

        37. SVINEFILET Á LA SZECHUAN MED HVITLØK                                                                                         Kr. 159
        Svinefilet wokes med forskjellige grønnsaker, med mørk soyasaus og hvitløk.
        (SY, EG)

        38. KAENG PHET MOO                                                                                                                                      Kr. 169
        Svinekjøtt i rød karripasta, tilberedt på thailandsk vis med bl.a. bambusskudd,
        brekkbønner og kokosmelk.
        (EG, MK, FK)

        83. SPARE-RIBS MED PEPPER OG SALT                                                                                                         Kr. 189
        (SY, G)

        84. SPARE-RIBS MED SØT- CHILLI SAUS                                                                                                       Kr. 189        
        (SY, G) 

         86. Biff, kylling, Svinefilet og kongereker med BLACK BEAN saus og forskjellig grønnsaker              Kr. 189
        (SY, EG, SK)